Βαθμολογία

Ζάιρο: «Θέλω το πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έθεσε ως προσωπικό του στόχο ο Ζάιρο, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για τις πρώτες του ημέρες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. 

Το πρωτάθλημα έθεσε ως προσωπικό του στόχο ο Ζάιρο, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως το καλό κλίμα στα αποδυτήρια μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

«Είμαι χαρούμενος για το ότι σκόραρα, αλλά σίγουρα δεν ήταν καλό το ότι χάσαμε. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός στη SportDay και αναφέρθηκε στη φάση του γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τη Βέροια, εξήγησε: «Είναι κάτι που δουλεύουμε κάθε μέρα και τώρα βγήκε στο απόλυτο. Όλα έγιναν σωστά, όπως ακριβώς έπρεπε». 

Όσον αφορά τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα, υπογράμμισε: «Είναι φανερό ότι έχουμε καλό σύνολο και παίκτες με ποιότητα. Ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και νομίζω ότι όλα αυτά θα βγουν μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα βοηθήσουν». 

Καταλήγοντας, ο Ζάιρο αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους: «Να είμαστε πρωταθλητές, να βοηθήσω και εγώ ώστε να είμαστε στη κορυφή».