Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Αξίζαμε τα γκολ από το πρώτο ημίχρονο»

Πιο κοντά στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που μετά το 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι τόνισε πως η ομάδα του άξιζε μεγάλο προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

«Δεχθήκαμε τρεις αχρείαστες κίτρινες κάρτες και αυτό περιόρισε λίγο τον ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο απ' ό,τι στο πρώτο. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε το σκορ στο 1-0, αλλά οι αλλαγές που κάναμε ήταν αυτό που χρειαζόταν και εν τέλει σκοράραμε άλλες δύο φορές. Αυτά τα γκολ τα αξίζαμε από το πρώτο μισό.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε αρκετά τέρματα, κρατήσαμε απαραβίαστη την εστία μας και ήμασταν πολύ καλοί σε όλο το ματς. Είναι αδύνατο να κυριαρχήσεις κόντρα στην Τσέλσι σε όλο το 90λεπτο. Είχαν κι αυτοί κάποια καλά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στις καλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησαν είχαν μόλις μια ευκαιρία για να σκοράρουν.

Είχα πει σε μια συνέντευξη πριν την αρχή της σεζόν πως ξέρω ότι οι παίκτες μου είναι διψασμένοι και θυμωμένοι. Αυτό που έγινε την περασμένη περίοδο ίσως να ήταν καλή εμπειρία. Τώρα έχουν την επιθυμία να κερδίσουν κάθε παιχνίδι και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να παίζεις με συνέπεια από την αρχή έως το τέλος.

Ο Στέρλινγκ τα πήγε καλά. Και στα δύο παιχνίδια έκανε καλή δουλειά στο να ανοίγει χώρους και σε άλλα πράγματα. Είμαι σίγουρος πως όσο περισσότερο παίζει με τους νέους του συμπαίκτες τόσο πιο πολύ θα βελτιώνεται» σχολίασε, εν αντιθέσει με τον «Special One» που θεωρεί εικονικό το αποτέλεσμα του αγώνα.