Βαθμολογία

«Ήμασταν οι καλύτεροι για ένα ημίχρονο, εικονικό το αποτέλεσμα»

Άλλο παιχνίδι πρέπει να παρακολουθούσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που μετά την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 3-0 επί της Τσέλσι δήλωσε πως η ομάδα του ήταν η καλύτερη στο χορτάρι για 45' λεπτά, καθώς επίσης πως το αποτέλεσμα είναι εικονικό!

«Η καλύτερη ομάδα του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε το παιχνίδι. Όμως σίγουρα η Τσέλσι ήταν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 45', δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο τερματοφύλακάς μας έκανε μερικές σημαντικές αποκρούσεις.

Στο δεύτερο μισό όλα ήταν διαφορετικά. Εάν το 1-0 ήταν αμφίρροπο στο 70', τότε σίγουρα το 3-0 είναι εντελώς εικονικό. Στο 1-0, η Τσέλσι ήταν η καλύτερη ομάδα. Για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Έκαναν αλλαγή γιατί πίστευα ότι το 1-0 ήταν εύθραυστο. Αλλά μετά δεχθήκαμε γκολ. Εάν είχε γίνει το 1-1 όλα θα ήταν διαφορετικά, η ομάδα τους θα ήταν σε κίνδυνο. Η αλλαγή του Ντεμικέλις πάντως ήταν μια έξυπνη κίνηση. Μια αλλαγή την οποία κάνω κι εγώ και ακούω πάρα πολλή κριτική.

Το κέντρο τους βρισκόταν σε κίνδυνο και ίσως θα έπρεπε να τελειώσουν το ματς με εννέα παίκτες. Στην τελική πρέπει να είμαι χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε» ανέφερε. Τέλος, δήλωσε για την αλλαγή του Τζον Τέρι: «Ήταν καθαρά θέμα τακτικής και αποδείχθηκε πως έκανα καλά που τον αντικατέστησα».