Βαθμολογία

Σενάρια δίχως σταματημό για Ντε Χέα

Στο απόλυτο σκοτάδι βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ισπανικός Τύπος... οργιάζει με σενάρια δίχως σταματημό, κάνοντας λόγο ακόμα και για σκέψεις του τερματοφύλακα να καταθέσει αίτημα μεταγραφής για να πάει στη Ρεάλ! 

Ο Ντε Χέα προς έκπληξή του έμεινε για δεύτερο σερί ματς των «κόκκινων διαβόλων» εκτός αποστολής από τον Νταβίντ Ντε Χέα κι όχι μόνο αυτό, αλλά αναγκάστηκε να προπονηθεί και με τη δεύτερη ομάδα της Γιουνάιτεντ για κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα! 

Αν και στην ουσία είναι τελειωμένος από τον σύλλογο του Μάντσεστερ, ουδείς ξέρει αν μέχρι το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξει εξέλιξη με την πιθανή μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πάντως, σήμερα ο ισπανικός Τύπος οργιάζει, αφού η «Confidencial» αναφέρει ότι ο Ντε Χέα σκέφτεται να καταθέσει αίτημα μεταγραφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πιέσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ενώ από την πλευρά του, το Πρακτορείο Ειδήσεων της ιβηρικής χώρας (EFE), τονίζει πως δεν υπάρχει στα σκαριά αίτημα μεταγραφής.