Βαθμολογία

Σβαϊνστάιγκερ: «Βήμα – βήμα και όλα καλά»

Έπειτα από δύο εμφανίσεις με αλλαγή στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έδειξε υπομονετικός όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του και ανέφερε πως βήμα – βήμα θα φτάσει στο 100% για να μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού.  

Ο Γερμανός χαφ μπήκε με αλλαγή και στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Άστον Βίλα, το βράδυ της Παρασκευής, έδειξε να πατάει καλά, έδειξε ότι έχει εμπειρία για να διαχειριστεί καταστάσεις, όμως ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Με μια έμμεση απάντηση, λοιπόν, σε όσους δήλωναν ανήσυχοι για την κατάστασή του και τις αντοχές του στο επίπεδο του κορυφαίου πρωταθλήματος, ο Σβαϊνστάιγκερ είπε:

«Έχω έρθει στη Γιουνάιτεντ για να προσφέρω. Θέλω να παίζω και ανυπομονώ να μπορώ να ξεκινήσω βασικός και να παίξω ακόμα περισσότερο. Βήμα – βήμα θα φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου και με βοήθησε που έπαιξα μισή ώρα με την Άστον Βίλα. Θα πάμε στο επόμενο επίπεδο, όλα εδώ είναι άριστα στο εσωτερικό της ομάδας».