Βαθμολογία

Στην Άστον Βίλα ο Ανταμά Τραορέ

Άστον Βίλα και Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσαν την μεταγραφή του Ανταμά Τραορέ στην πρώτη έναντι 10+2 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα το deal αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν ξανά τον ποδοσφαιριστή στα πρώτα τρία από τα πέντε χρόνια του συμβολαίου του, ενώ έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν άποψη και στην πρώτη μεταγραφή του.

Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ αγωνίστηκε 63 φορές με την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, ενώ φόρεσε άλλες τέσσερις και αυτή της πρώτης (μία εξ αυτών στο Τσάμπιονς Λιγκ). Μάλιστα μετρά και ένα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Ουέσκα.

«Είναι κάποιος που εξετάζω εδώ και αρκετό καιρό. Έχει πολύ καλά φυσικά προσόντα, είναι δυνατό παιδί, πολύ γρήγορο και δυναμικό. Αυτοί οι παίκτες μετρούνται στα δάχτυλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διάλεξε την Βίλα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται» ανέφερε ο Τιμ Σέργουντ, ενώ ο Τραορέ δήλωσε από την πλευρά του:

«Είναι τιμή για μένα. Ο σύλλογος έδειξε πολύ ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αισθανθώ σημαντικός όσον αφορά τον ρόλο που θα παίξω στο πρότζεκτ του.

Μίλησα με τον προπονητή και έχω καλή άποψη για εκείνον. Όλα αυτά έκαναν αυτόν τον σύλλογο προτεραιότητά μου. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μπαρτσελόνα που με βοήθησε να αναπτυχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος».