Βαθμολογία

Δίνει περισσότερα για Πέδρο η Σίτι!

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πέδρο θα καταλήξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να αρχίσουν να αγχώνονται καθώς σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε μεγαλύτερη πρόταση για τον Καταλανό!

Ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ, ρεπόρτερ του «Sky Sports» και ειδικός στα ισπανικά θέματα, ανέφερε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πέντε δεδομένα για το νέο σήριαλ του καλοκαιριού.

Αρχικά έγραψε πως ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει αλλά ξέρει πως πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να παίζει περισσότερο, την ώρα που η Γιουνάιτεντ έχει προτείνει ένα ποσό που δεν αγγίζει την ρήτρα του αλλά βρίσκεται αρκετά κοντά.

Από 'κει και πέρα ο Μπαλάγκ τονίζει πως η συμπεριφορά του Λουίς φαν Χάαλ προς τον Νταβίντ Ντε Χέα (σ.σ τον έχει αφήσει εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας) δεν θα επηρεάσει την απόφαση του εξτρέμ των «μπλαουγκράνα», αλλά κάπου εδώ μπαίνει η Σίτι. Οι «πολίτες» προσφέρουν 30+2 εκ. ευρώ, ποσό που ξεπερνάει αρκετά αυτό της συμπολίτισσάς της.

Τέλος, αναφέρεται και το όνομα της Τσέλσι ως 3ο φαβορί, καθώς επίσης πως ο Πέδρο μετά το γκολ του στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θα πάρει θέση βασικού στο πρώτο παιχνίδι του ισπανικού απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.