Βαθμολογία

Πάει ήδη για τον επόμενο…

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Τέρι Αντώνης και του Γκόικο Τσίμιροτ, με τη διοίκηση να κινείται για την απόκτηση επιθετικού. Στο κόπλο ο Τοϊβόνεν της Ρεν. 

Δεδομένες θεωρούνται οι μεταγραφές του Τέρι Αντώνης από τη Σίδνεϊ FC και του Γκόικο Τσίμιροτ από τη Σαράγεβο, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αυστραλία και Βοσνία, αντίστοιχα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ομογενής μέσος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Φρανκ Άρνεσεν για το (τριετές) συμβόλαιό του, ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της υπόθεσής του. 

Παράλληλα, στη Βοσνία αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Σαράγεβο (κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ) και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι στη συμπρωτεύουσα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. 

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση το θέμα του Τοϊβόνεν της Ρεν. Ο Σουηδός φορ μίλησε σε ιστοσελίδα και υπογράμμισε πως «θα πάω σε ομάδα που θα παίζω, σύντομα θα αποφασίσω».