Βαθμολογία

«Παλεύει» για Αμπέντ, αρέσει ο Λουκίνας

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ κάνει ο Παναθηναϊκός. Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Γιοάν Γκουρκίφ, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται πως αρέσει ο Γιάννης Λουκίνας του Ηρακλή. 

Η Νιούκαστλ ενημέρωσε χθες και επίσημα τον Μεχντί Αμπέντ πως δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να φέρει στα μέτρα του τη μεταγραφή του Αλγερινού μέσου. 

Το συμβόλαιο του Αλγερινού χαφ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αυτό αποτελεί το «σημείο κλειδί» στις συζητήσεις που μπαίνουν στην τελική ευθεία ανάμεσα στους «πράσινους» και τον βρετανικό σύλλογο. 

Οι «καρακάξες» φέρονται πλέον να ζητούν πλέον λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι είναι μακριά από τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει το «τριφύλλι» για την απόκτηση του διεθνούς άσου. 

Η Νιούκαστλ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Αμπέντ χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, όμως και ο Αλγερινός δείχνει να πιέζει τη διοίκηση του συλλόγου για να συναινέσει στην παραχώρησή του. 

Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Γιοάν Γκουργκίφ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο, όμως έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς και αρκετοί πλέον μιλούν για έναν «γυάλινο» παίκτη. 

Μάλιστα, η τελευταία επίσημη εμφάνισή του στη Λιόν ήταν τον Μάρτιο, ενώ στις συζητήσεις του με τη Μονπελιέ του προτάθηκε πληρωμή ανά αγώνα. 

Τέλος, η SportDay υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Λουκίνας του Ηρακλή φαίνεται πως αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο 24χρονος φορ πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. 

Την περσινή σεζόν ο Λουκίνας είχε πετύχει 15 γκολ σε 29 ματς στη Football League, ενώ παρά το ύψος του είναι ιδιαίτερα ταχύτατος. Μάλιστα, ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις μετά τον πρώτο αγώνα με την Καμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League.