Βαθμολογία

Ηρακλής για Περέιρα και Νίγκεθ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ποιοτικής προσθήκης μεσοεπιθετικού στον Ηρακλή. «Ψάχνονται» για Φακούντο Περέιρα, φήμες πως εξετάζεται και ο… παλιόφιλος Άαρον Νίγκεθ. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ του Ηρακλή, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού. 

Στα υπόψη του «Γηραιού» είναι ο Φακούντο Περέιρα, αλλά υπό προϋποθέσεις. Αυτές αφορούν στο να μείνει πρώτα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, κάτι που άλλωστε επιδιώκει ο Αργεντινός άσος που δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και να μην προβάλει οικονομικές απαιτήσεις που κρίνονται υπερβολικές. Ήδη έγινε μια κρούση στον εκπρόσωπο του 27χρονου παίκτη, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση. 

Ίσως γι’ αυτό και να εξετάζονται άλλες λύσεις. Φήμες θέλουν τον Ηρακλή να κοιτάζει με ενδιαφέρον τον παλιόφιλο Άαρον Νίγκεθ. Ο 26χρονος Ισπανός άσος είχε παίξει για ένα εξάμηνο στην ομάδα τη σεζόν 2008/09 και έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε.