Βαθμολογία

Παράταση και… σιγουριά στον ΠΑΟΚ

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο θέμα του Γκόικο Τσίμιροτ για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο περιμένουν να έρθει άμεσα στην Ελλάδα ο Τέρι Αντώνης και να υπογράψει. 

Σε «σίριαλ» τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του Γκόικο Τσίμιροτ για τον ΠΑΟΚ. Χθες επρόκειτο να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του 22χρονου μεσοαμυντικού, όμως τελικά ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο αναχώρησε για τη Βοσνία χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. 

Όπως προκύπτει από το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ, ο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς φέρεται να ζήτησε από τον Φρανκ Άρνεσεν να βελτιώσει λίγο την βελτιωμένη ήδη πρόταση του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένουν την αντίδραση του βοσνιακού συλλόγου. 

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της ένατης μεταγραφής του, με την απόκτηση του Τσίμιροτ, απλώς η Σαράγεβο κάνει κάποια παιχνίδια τακτικής για να αποσπάσει μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του παίκτη. 

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τέρι Αντώνης. Ο ομογενής μέσος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, ίσως μέχρι την Παρασκευή, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής υπολογίζεται λίγο κάτω από τις 500.000 ευρώ.