Βαθμολογία

Οβιέδο: «Έτοιμος για την ευκαιρία μου»

Στη διάθεση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τους επόμενους αγώνες της Έβερτον έθεσε εαυτόν ο Μπράιαν Οβιέδο, υποστηρίζοντας ότι ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από την περασμένη σεζόν!  

Ο 25χρονος άσος, βλέποντας την έλλειψη αριστερού μπακ στο ρόστερ- μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπέινς και την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Γκάρμπατ- δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δώσει ο κόουτς των «ζαχαρωτών» στα επόμενα παιχνίδια.

«Δουλεύω καθημερινά και περιμένω να μου παρουσιαστεί η ευκαιρία. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για μένα να αρχίσω να παίρνω παιχνίδια, αλλά προέχει να είμαι 100% καλά», τόνισε αρχικά ο Κοσταρικανός μπακ- χαφ και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα και δουλεύω σκληρά για να πάρει θέση βασικού. Πρέπει να συνεχίσω έτσι για να δείξω στον προπονητή ότι είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ. Σε όποια θέση και αν παίζω, αριστερός μπακ, χαφ, εξτρέμ, το ζητούμενο για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου».