Βαθμολογία

Μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Λαρισαίο Ανδρέου…

Το δικό του όνειρο ζει αυτές τις μέρες ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ανδρέου (γιος του έμπειρου τεχνικού Νίκου Ανδρέου που είναι τεχνικός στον Κίσσαβο Συκουρίου) που αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να τονίσουμε πως απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου με τον δυναμικό και ταλαντούχο στόπερ να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο τριών χρόνων στους πράσινους και να αγωνίζεται σε πρώτη φάση με την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού». Φυσικά εάν κρίνει η τεχνική ηγεσία πως ο Ανδρέου είναι σε θέση να προσφέρει, τότε μέσα στη χρονιά μπορεί να αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα.

Ο υψηλόσωμος παίκτης ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα και κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να συνδυάσει τα μαθήματα με το ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο είναι πως τα κατάφερε και στα δύο και τώρα βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται.

Επειδή είναι δικό μας παιδί ο Γιάννης, μας έχει κάνει πραγματικά υπερήφανους που προχώρησε στον αθλητισμό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.