Βαθμολογία

Ο Μουρίνιο διώχνει από τον πάγκο την Εύα Καρνέιρο!

Η γνωστή γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, βρίσκεται πολύ κοντά ακόμη και στο να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο έπειτα από την είσοδό της στο χορτάρι στο παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι, χωρίς την άδεια του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Telegraph», η πρώτη γιατρός των «μπλε» θα πληρώσει πολύ ακριβά την άμεση αντίδρασή της στον τραυματισμό του Εντέν Αζάρ, με τον Μουρίνιο να γίνεται έξαλλος που η ομάδα του αναγκάστηκε να παίξει για λίγο με εννέα ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ λέγεται πως δεν θα παρακολουθεί πλέον τις προπονήσεις, τα παιχνίδια και δεν θα μπαίνει στο ξενοδοχείο πριν από αυτά.

Έτσι όλα δείχνουν πως η Τσέλσι θα λύσει την συνεργασία της μαζί της, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο ο «Special One» να επιθυμεί απλώς να τη νουθετήσει.

Η Αγγλοϊσπανίδα γιατρός, πάντως, έχει την στήριξη του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε και μέσω Facebook, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την θερμή στήριξή του. Ειλικρινά το εκτιμώ πάρα πολύ».