Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Φέτος θα δούμε έναν άλλο Τουρέ»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέφρασε την πεποίθησή του πως την φετινή σεζόν ο Γιάγια Τουρέ θα παράξει εμφανίσεις από τα καλά του χρόνια, αφήνοντας μία κακή σεζόν πίσω του, ενώ μίλησε και για την σημαντικότητα του να υπάρχει βαθμολογική διαφορά με την Τσέλσι ακόμη και από την αρχή του πρωταθλήματος.

«Είναι σημαντικό να υπάρχει διαφορά με την Τσέλσι στην αρχή της σεζόν γιατί είναι μία από τις πέντε ομάδες που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Το πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Είναι καθοριστικής σημασίας να κερδίσουμε στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τους πρωταθλητές για να πάρουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη από τον κόσμο.

Έλεγα καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν πως αυτή ήταν παράξενη για τον Γιάγια. Ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, μετά ήρθε ο θάνατος του πατέρα του, τα θέματα με τους ατζέντηδές του, και δεν ήταν συγκεντρωμένος σε αυτά που έπρεπε να κάνει. Μιλήσαμε πολύ πριν την αρχή της περιόδου και είμαι πολύ σίγουρος πως θα δούμε τον Γιάγια που ξέραμε πριν από δύο χρόνια. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς» δήλωσε μετά το ματς ο Χιλιανός.