Βαθμολογία

Ρότζερς: «Οι παίκτες ήταν φανταστικοί»

Ο Μπρένταν Ρότζερς έμεινε άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Στόουκ, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στο παιχνίδι του Κρίστιαν Μπεντέκε, για τον οποίο δήλωσε πως κάνει την ομάδα του απρόβλεπτη.

«Έμεινα ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως δείξαμε μια διαφορετική θέληση και χαρακτήρα από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε αυτό το γήπεδο. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, είχαμε καλή οργάνωση και γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή θα ανταμειβόμασταν εάν δεν δίναμε χώρους. Δουλέψαμε άψογα. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί.

Το γκολ ήταν εξαιρετικό. Ο Κουτίνιο γύρισε πολύ ωραία το σώμα του αποφεύγοντας έναν πολύ δυνατό παίκτη όπως ο Σίντγουελ και πέτυχε ένα θεσπέσιο τέρμα, από μακρινή απόσταση και στο πρώτο ματς της σεζόν.

Πιστεύω πως ο Κρίστιαν ήταν πάρα πολύ καλός. Έδειξε ό,τι στοιχεία διαθέτει στο παιχνίδι του. Κράτησε απασχολημένους τους τέσσερις αμυντικούς σε όλο το ματς. Θεωρώ πως πρέπει να έχουμε τέτοια ικανότητα στην ομάδα μας για να είμαστε απρόβλεπτοι» σχολίασε σχετικά.