Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Αυτοκτονήσαμε»

Αυτοκτονία χαρακτήρισε την ήττα της πρεμιέρας από την Γουέστ Χαμ (2-0) ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ερωτηθείς για την κακή εμφάνιση του Πετρ Τσεχ τόνισε πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές του δεν έπιασε τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

«Η εμφάνισή μας δεν ήταν πειστική. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Τιμωρηθήκαμε. Δώσαμε δύο εύκολα γκολ και κυρίως τα δώσαμε σε δύο κομβικά σημεία. Πριν και μετά το ημίχρονο. Από ‘κει και πέρα έπρεπε να ανεβούμε ένα βουνό και γι’ αυτό φταίμε εμείς. Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη από εμάς και πιο προετοιμασμένη. Στο τέλος θέλαμε να κάνουμε περισσότερα αλλά αυτό δεν έφτανε.

Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερα προετοιμασμένη γιατί ξεκίνησε νωρίτερα τις προπονήσεις της και έπαιξε πολλά παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήξερα πως θα ήταν ένα παιχνίδι που θα έκρυβε παγίδες. Είναι όμως δύσκολο να δεχθώ το πρώτο γκολ, κυρίως λόγω της εμπειρίας που διαθέτουμε. Ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί στο παιχνίδι μας.

Με τον Τσεχ δεν έχω μιλήσει ακόμη. Δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε έναν ποδοσφαιριστή μου. Έτσι κι αλλιώς δεν είδα πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις σήμερα. Έλειπε η συγκέντρωση και η οργάνωσή μας δεν ήταν καλή. Αυτοκτονήσαμε» δήλωσε.