Βαθμολογία

Έρχεται ενθουσιασμένος ο Σάμπο

Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος δήλωσε πως έρχεται στην Ελλάδα με μεγάλη όρεξη και είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. 

Για τελευταία φορά με τη φανέλα της Σπάρτακ Τρνάβα αγωνίστηκε ο Έρικ Σάμπο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σένιτσα, και όπως είναι φυσικό οι εκπρόσωποι του Τύπου θέλησαν να μιλήσουν μαζί του, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. 

Ο αρχηγός της ομάδας αναμένεται εντός της ημέρας να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

«Ήταν περίεργο συναίσθημα για μένα να παίζω τον τελευταίο μου αγώνα με την Σπάρτακ. Ήθελα να νικήσουμε αλλά και η ισοπαλία ήταν καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της Σπάρτακ για τα πανέμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί και εύχομαι να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Πάω στον ΠΑΟΚ με μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό», τόνισε μετά το τέλος του χθεσινού ματς ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.