Βαθμολογία

Άρνεσεν: «Δεν έχει σημασία που μας θεωρούν φαβορί»

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν φαίνεται να αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρόντμπι, όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του ο Δανός τεχνικός διευθυντής. 

Τον τίτλο του φαβορί φαίνεται πως προσπαθεί να… αποποιηθεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στους συμπατριώτες του για αυτό το ζευγάρι. 

«Χαίρομαι που θα επιστρέψω στη Δανία. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια, καθώς και η Μπρόντμπι έχει κάποιους καλούς παίκτες και από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες θα παίζουν στο πρωτάθλημα, θα είναι όλο και πιο δύσκολο. Δεν έχει σημασία που μας θεωρούν φαβορί. Έχουμε μια νεανική ομάδα, με πολλούς Έλληνες παίκτες που δεν έχουν εμπειρία. Παράλληλα θα μας λείπουν και κάποιοι παίκτες», τόνισε και πρόσθεσε: «Ξέρω καλά την Μπρόντμπι, αλλά δεν τους έχω αναλύσει. Άλλωστε έχω καιρό να δω παιχνίδι τους. Είναι θέμα του προπονητή να τους παρακολουθήσει, όχι δική μου δουλειά. Εγώ είμαι τεχνικός διευθυντής».