Βαθμολογία

Εξετάζει Τόζερ ο Παναθηναϊκός

Ο αποκλεισμός από την Μπριζ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ταρακούνησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που είδαν τις ελλείψεις της ομάδας και πλέον προσπαθούν να κλείσουν όλα τα κενά.

Η μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού», λοιπόν, ήταν το θέμα της συζήτησης το Σάββατο (8/8) ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Αναστασίου, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Σαραβάκο.

Οι «πράσινοι», που είχαν συμφωνήσει άλλωστε να κινηθούν για την ενίσχυση της επίθεσης και της μεσαίας γραμμής τον Αύγουστο εφόσον αυτό κρινόταν απαραίτητο, έχουν βάλει στη λίστα τους τον Ντάνιελ Τόζερ, τον πρώην άσο της ΑΕΚ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της Ένωσης τη διετία 2006-08.

Ο Ούγγρος μέσος έπειτα δυο πετυχημένες σεζόν με τη Γουότφορντ, με την οποία μέτρησε 45 συμμετοχές και την βοήθησε να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης για ένα χρόνο, επομένως κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η περίπτωση του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις (εσωτερικός μέσος, αμυντικό χαφ και επιτελικός), γι’ αυτό και είναι στις πρώτες προτιμήσεις του Παναθηναϊκού.