Βαθμολογία

Αμπντούν: «Δεν είχα πρόταση από την ΑΕΚ»

Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τη Βέροια να υλοποιήσει τους στόχους της στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αλγερινός πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα Real News για το νέο του ξεκίνημα, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι είχε δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πέρασμά του από το Νησί, όπου και αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ: «Πέρασα δύσκολες στιγμές στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ, όμως δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο το παρελθόν. Είμαι σε μια νέα ομάδα και θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο βασικός στόχος μας, αλλά θα προσπαθήσουμε και για πιο ψηλά, όσο καλύτερα μπορούμε».

Για τις προτάσεις που είχε δεχθεί, εκτός από εκείνη της Βέροιας: «Είχα προτάσεις ναι, αλλά όχι από την ΑΕΚ. Ίσως αυτό γράφτηκε επειδή αισθάνομαι αδελφικό μου φίλο τον Τζιμπούρ, όμως δεν είναι αλήθεια. Συζητάμε πολλά πράγματα μαζί και ήταν θετικός στο να παίξω πάλι μπάλα στην Ελλάδα. Είναι ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζω και δεν θα αργήσω να προσαρμοστώ».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Ήταν πολύ όμορφα χρόνια, κέρδισα τίτλους και έχω στην καρδιά μου τους οπαδούς του. Ο συναγωνισμός με τον Παναθηναϊκό ήταν και θα είναι πάντα έντονος, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μακράν καλύτερη ομάδα».