Βαθμολογία

«Παράθυρο» για μεταγραφή

Το ενδεχόμενο μιας προσθήκης παίκτη, εφόσον κρίνεται αναγκαίο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται επαναφορά της Γκενκ για Καρέλη. 

v Μπορεί ο αποκλεισμός από την Μπριζ να αποτέλεσε συν τοις άλλοις οικονομικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει ένα ενδεχόμενο, μικρό ή μεγάλο θα φανεί προσεχώς, για μεταγραφή. 

Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου θα συσκεφθούν προσεχώς για να συζητήσουν αν κρίνεται αναγκαία κάποια προσθήκη σε συγκεκριμένη θέση εξετάζοντας παράλληλα τις επιλογές τους στην αγορά. 

Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση απλώς για να… γίνει. Στόχος είναι η όποια προσθήκη να βοηθήσει ουσιαστικά, δίχως να επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό της ομάδας. Παρότι απομένουν τρεις εβδομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στην αγορά και με οικονομικά δεδομένα που δεν είναι απαγορευτικά. 

Εξάλλου, όπως δεν αποκλείεται ενδεχόμενη μεταγραφή, δεν έχει αποκλειστεί και αυτό της πώλησης. Η Γκενκ φημολογείται πως θα επανέλθει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ωστόσο αν αυτή δεν είναι πολύ καλύτερη από τα 3,5 εκατ. ευρώ, δεν πρόκειται να γίνουν καν συζητήσεις. Ήδη χθες αποχαιρέτησε την ομάδα ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά ως ελεύθερος.