Βαθμολογία

Nτίντακ τριετίας στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8) ο Ντίντακ Βιλά, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, λοιπόν, τίθεται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα κι έτσι έκλεισε και αυτή η «τρύπα» στο ρόστερ της Ένωσης, με τον Ισπανό άσο να έχει κάνει το... ξεπέταγμα προ τετραετίας και να μεταγράφεται στη Μίλαν, αν και η καριέρα του εν συνεχεία δεν είχε την ανάλογη εκτόξευση.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε "γεμάτες" σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών».

Από την πλευρά του, ο Ντίντακ τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ και ανυπομονεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει τίτλους. Το ίδιο θέλω και εγώ. Για αυτό και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Ξαναλέω ότι η ΑΕΚ είναι πολλή μεγάλη ομάδα. Για τα επόμενα χρόνια έχει πολύ υψηλούς στόχους και αυτούς τους υψηλούς στόχους διάλεξα την ΑΕΚ. Και θέλω να τους βοηθήσω να τους πετύχει», ανέφερε ο Ίβηρας μπακ.