Βαθμολογία

Ζήτησε συγγνώμη ο Ντι Μαρία!

Παίκτης τέτοιας αξίας, κι όμως ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχημένη του θητεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, με απολογητική διάθεση που δεν κατάφερε να ανταποδώσει τις προσδοκίες τους! 

Τονίζοντας κυρίως πως «στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα πάντοτε όπως τα θέλουμε», ο Ντι Μαρία θέλησε ν' απολογηθεί, αφού το θεώρησε απαραίτητο έπειτα από τόση στήριξη και εμπιστοσύνη εισέπραξε στη μια σεζόν που βρισκόταν στη Γιουνάιτεντ.  Μεταξύ άλλων, ανέφερε στην ανοιχτή επιστολή του προς τους οπαδούς: 

«Ήταν τιμή μου που έπαιξα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους οπαδούς για τη στήριξη που μου παρείχαν και την εμπιστοσύνη. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα τα ήθελα. Πιστέψτε με, με λυπεί το γεγονός που δεν τα κατάφερα και ζητώ συγγνώμη. Απλά ορισμένες φορές, όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όλα όπως τα σκεφτόμαστε και τα θέλουμε.

Προσπάθησα πολύ, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως τα μαθηματικά. Οι καταστάσεις πολλές φορές βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ζητώ ξανά συγγνώμη που δεν κατάφερα να προσφέρω σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο».