Βαθμολογία

Διεκόπη η εκδίκαση της έφεσης του Λεβαδειακού

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκαζε την Τετάρτη (5/8) την έφεση της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης της Κέρκυρας, αλλά έπειτα από αίτημα του Απόλλωνα αυτή διεκόπη.

Ο Λεβαδειακός είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, μέσω της οποίας η Κέρκυρα αθωώθηκε για το θέμα της εικονικής μεταβίβασης μετοχών.

Την Τετάρτη (5/8) η επιτροπή εφέσεων εξέταζε την υπόθεση, η οποία ωστόσο διεκόπη, έπειτα από το αίτημα εξαίρεσης που έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Μηνάς Λυσσάνδρου. Τι ζητούσε ο νομικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας";

Να μην εκδικάσει την έφεση η Παναγιώτα Κατσικά και ο Δημήτρης Γεωργόπουλος, διότι ήταν μέλη της επιτροπής εφέσεων στην υπόθεση της Βέροιας, κατά την οποία είχαν κρίνει πως έννομο συμφέρον είχε ο Λεβαδειακός για να πάρει τη θέση της Βέροιας στη Super League, και όχι ο Απόλλων. Ο Λυσσάνδρου ζήτησε να έρθει στην υπόθεση για την Κέρκυρα το αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής εφέσεων, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Πηγή: sport24.gr