Βαθμολογία

Απόλυτη επιβεβαίωση για τον Σουηδό χαφ!

Απόλυτη επιβεβαίωση του athleticlarissa.gr για τον Σουηδό χαφ! Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Απόλλωνα Λάρισας! Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας κινούμενη, για άλλη μια φορά μεθοδικά και με γνώμονα την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μας, συμφώνησε και ενέταξε στην δύναμη του έμψυχου υλικού της, τον 18χρονο Σουηδό Daniel Τabrizi.

Ο Daniel Τabrizi είναι γεννημένος στις 21/04/97 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, χρησιμοποιώντας και τα δυο του, πόδια με άνεση. Θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Fassbergs Ιf, ομάδα Β” Εθνικής κατηγορίας της Σουηδίας. Καλωσορίζουμε επίσημα στην ομάδα μας, τον Daniel και του ευχόμαστε να πετύχει μαζί μας, όλα όσα έχουμε θέσει για το εγγύς μέλλον.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, την Δευτέρα (03/08/15) υπό το βλέμμα και του μανατζέρ του, που βρέθηκε στην Λάρισα, ενώ την Τρίτη (04/08/15) θα λάβει μέρος στο πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του Απόλλωνα, στα Χάνια του Πηλίου, κόντρα στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Α.Ο. Απόλλων Λάρισας