Βαθμολογία

Σουηδό χαφ φέρνει ο Απόλλωνας Λάρισας!!!

Πολύ δυναμικά έχει κινηθεί ο Απόλλων Λάρισας στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στην οργάνωση ενόψει της νέας χρονιάς, δείχνοντας ξεκάθαρα πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η διοίκηση του σωματείου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ματζανάς (ΦΩΤΟ) μαζί με το τεχνικό τιμ ετοιμάζουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Παρότι ο προπονητής κ. Γιάννης Μάγγος στις δηλώσεις του είχε αναφέρει πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού φέρνοντας στη Λάρισα και τη Φιλιππούπολη έναν παίκτη από το εξωτερικό!

Συγκεκριμένα η διοίκηση είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις με έναν Σουηδό χαφ 20 ετών που έχει παίξει σε Γερμανία, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν στην Τουρκία και μάλιστα από τις κορυφαίες, αγωνιζόμενος σε επίπεδο Νέων.  

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, με τον Απόλλωνα να δείχνει πως είναι κοντά σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα του τοπικού της Λάρισας!