Βαθμολογία

Αμετάκλητα στη Σούπερ Λίγκα η Βέροια

Οριστικά και αμετάκλητα στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται η Βέροια στο νέο πρωτάθλημα, καθώς δεν υφίσταται πλέον καμία εκκρεμοδικία εις βάρος της.

Η «Βασίλισσα του Βορρά», που είχε αθωωθεί δις (τόσο στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων), για τον περίφημο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιανουάριο 2013, μπορεί πλέον να πανηγυρίζει αφού δικαιώθηκε και τρίτη φορά.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της απαλλαχτικής απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την ομάδα της Ημαθίας.

Επίσης σε άλλη απόφαση του το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για να μην ισχύσει η απόφαση για τη μη αδειοδότηση της και έτσι οι Ηπειρώτες παραμένουν χωρίς άδεια.

Η σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (3/8) αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».