Βαθμολογία

Για λίγους και… βασικούς

Με όσους παίκτες δεν είναι στην αποστολή για το απογευματινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού έγινε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ατομικό ξανά Εσιέν και Τελάντερ. 

Σε… στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί του Σαββάτου, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τη ρεβάνς της Τετάρτης με την Κλαμπ Μπριζ. 

Σε αυτή συμμετείχαν μόνο οι «βασικοί», που έχουν αποκλειστεί από την αποστολή για το αποψινό κεκλεισμένων των θυρών για ΜΜΕ και φιλάθλους φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στη Λεωφόρο, δηλαδή οι Κοτσόλης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ, που δούλεψαν σε πάσες και παιχνίδια πίεσης. Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Αναγνωστόπουλος συνέχισε την θεραπεία του. 

Για τον αποψινό αγώνα έχουν επιλεγεί στην αποστολή οι Στιλ, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Αγγελόπουλος Βασίλης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί.