Βαθμολογία

Νίκη για τον ΠΑΟΚ

Αν αυτή ήταν η τελευταία του παράσταση στην Τούμπα, τότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή, αφού σήκωσε το γήπεδο στο πόδι κι έκανε τους πάντες να τον χειροκροτούν.

Ο λόγος για τον Λούκας Πέρεθ, που για άλλο ένα ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος παίκτης του και τον οδήγησε στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα το βράδυ της Πέμπτης (30/7).

Έτσι οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ καταθέτοντας ψυχή σ' ένα ματς που αναγκάστηκαν να παίξουν με 10 λόγω αποβολής του Βίτορ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε τον αρχικό του στόχο κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε ακίνδυνη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και σαφέστατα κατώτερή του.

Σε μία εβδομάδα θα κληθεί να προστατέψει το υπέρ του προβάδισμα χωρίς να έχει τον Πορτογάλο στόπερ στη διάθεσή του, όμως, αν είναι σοβαρός, δεν θα έχει προβλήματα.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (6' Σκόνδρας).

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ (Γιουράι Γιάραμπεκ): Καμενάρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (21' Στάινχουμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπαέζ), Βόιτους (74' Χάρμπα), Μίκινιτς.