Βαθμολογία

Κάτοικος Αγρινίου ο Μάρκος Πάουλο

Με κάθε επισημότητα ο Μάρκος Πάουλο είναι από την Τετάρτη (29/7) παίκτης του Παναιτωλικού. Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση του 27χρονου μέσου, που αν και φαινόταν να οδηγείται σε «ναυάγιο», κατέληξε σε γάμο.

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος ταξίδεψε την Τρίτη (28/7) στο Αγρίνιο για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τα «καναρίνια» και το απόγευμα της Τετάρτης θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Ο Μάρκος Πάουλο ανήκει από σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 29/7) στην ομάδας μας, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων. Ο Πάουλο γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1988 στη Βραζιλία και την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τη Λεϊρία και την Ακαντέμικα», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες οι οποίες υπήρξαν στις διαπραγματεύσεις και από σήμερα ανήκω στον Παναιτωλικό. Είναι κάτι που το θέλαμε και οι δύο και έγινε πραγματικότητα. Τόσο ο συμπατριώτης μου Ροντρίγκο Γκάλο που έχει αγωνιστεί στην ομάδα, όσο και άλλοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές από τους οποίους πήρα πληροφορίες, μου είπαν τα καλύτερα για τον Παναιτωλικό. Είναι ένα σοβαρό και οργανωμένο κλαμπ, που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει τον κόσμο στο πλευρό του και ζητάει μεγαλύτερες επιτυχίες. Θέλω και εγώ να βοηθήσω να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας, που πλέον είναι κοινοί».