Βαθμολογία

Χειρουργήθηκε ο Καλφούντζος

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Τρίτη (28/7) ο Ηλίας Καλφούντζος. Ο άσος του Ηρακλή αντιμετώπιζε πρόβλημα οστεοχονδρινού κατάγματος στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου και, από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία που του είχε χορηγηθεί δεν απέδωσε, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον γιατρό του «Γηραιού», Μανώλη Παπακώστα, με τον χρόνο επιστροφής του στις προπονήσεις να υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, από τον γιατρό της ομάδας μας, Μανώλη Παπακώστα, ο Ηλίας Καλφούντζος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρουσίαζε οστεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου. Η συντηρητική θεραπεία που του χορηγήθηκε, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κι έτσι, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις. Το πρωί, ο Ηλίας Καλφούντζος υπεβλήθη σε επιτυχημένη ενδοσκοπική αφαίρεση του οστεοχονδρινού τεμαχίου. Ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις του Ηρακλή, εκτιμάται στις 3 εβδομάδες.

Τις ευχές στο νεαρό ποδοσφαιριστή μετέφεραν οι συμπαίκτες του και όλο το προπονητικό τιμ, από το Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας».