Βαθμολογία

Ενίσχυση με Κόλα η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/7) ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Γάνδη για την απόκτηση του Ρότζερς Κόλα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 26χρονος επιθετικός που αγωνίζεται και στα άκρα βρέθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στο Ντόργουερθ όπου κάνει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα του Βορρά» κι έδωσαν τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα. Τους τελευταίους 10 μήνες αγωνιζόταν δανεικός στη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα, έχοντας 53 συμμετοχές και 15 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rodgers Kola με τη μορφή δανεισμού από την πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, για 1 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Doorwerth και μετά από συνάντηση με τον κ. Βρύζα επήλθε η πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών.

O Rodgers Kola, ο οποίος ανήκει στην Πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, αγωνιζόταν τους τελευταίους 18 μήνες ως δανεικός στη δευτεραθλήτρια Ισραήλ Hapoel Ironi Kiryat Shmona συμπληρώνοντας 53 συμμετοχές και έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις».