Βαθμολογία

Ο Γιώργος Νάκας για το αύριο της ΑΕΛ (Ηχητικό)

Ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, μίλησε την Τετάρτη (17/6) στον Οk Radio 104,8 και την εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» του Χρήστου Γκατζούλη και του Θάνου Αναστασίου σχετικά με το fax, όπου είχε σταλεί από τον Βαγγέλη Πλεξίδα στα γραφεία του μητρικού σωματείου όπου κοινοποιούσε ουσιαστικά την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στην αρχική του τοποθέτηση επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athleticlarissa.gr. «Στάλθηκε ένα fax στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ που μέσα σε λίγες γραμμές ανέφερε πως αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής και είναι ενήμερη η Ερασιτεχνική να το μεταφέρει στον Βαγγέλη Πλεξίδα ώστε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει στην μεταβίβαση των μετοχών. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο. Ουσιαστικά κοινοποίησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας τα όσα στις δηλώσεις του την Κυριακή. Πως υπάρχει, δηλαδή, η διάθεση να αποχωρήσει και να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή και αν γνωρίζει κάποιον η Ερασιτεχνική να τον φέρει σε επαφή μαζί του.
Αυτό από πλευράς Πλεξίδα δεν λέει κάτι, καθώς έχει γίνει κάτι τέτοιο και στο παρελθόν. Οι μετοχές ανήκουν στη La farm και πρέπει να διευκρινιστεί το πόσο είναι το αντίτιμο των μετοχών, οι υποχρεώσεις της ομάδας, το μπάτζετ και όλες οι οικονομικές συναλλαγές».

">http://