Βαθμολογία

Ενημέρωσε την Ερασιτεχνική μέσω φαξ ο Πλεξίδας!

Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ μοιάζουν να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες. Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Εξάλλου και την Τετάρτη (17/6) με νεότερες δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε πως είναι οριστική η απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, την περασμένη Δευτέρα (15/6) στάλθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ένα φαξ από την ΠΑΕ που μέσα σε λίγες γραμμές ανέφερε πως αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής και είναι ενήμερη η Ερασιτεχνική να το μεταφέρει στον Βαγγέλη Πλεξίδα ώστε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει να τρέξουν οι εξελίξεις.

Το συγκεκριμένο νέο στοιχείο ισχυροποιεί περισσότερο ότι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας έχει πάρει την απόφαση, σύμφωνα με τα όσα έχει πει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ και να πουλήσει τις μετοχές. Ο Ιούνιος δείχνει να είναι ένας «καυτός» μήνας όσον αφορά τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και την επόμενη μέρα.