Βαθμολογία

Για την άλλη θέση στον τελικό…

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει η Skoda Ξάνθη, αλλά ο Ηρακλής δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του. 

Φαβορί να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Skoda Ξάνθη, ύστερα από τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο.

Μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη τους αναμέτρηση οι Ακρίτες και οι Θεσσαλονικείς δείχνουν πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (που σήμερα έχει διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο).

Η ομάδα του Λουτσέσκου και εκείνη του Παπαδόπουλου αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, όμως η επιθυμία για τον τελικό είναι τέτοια που τα ξεπερνάει εν όψει του αποψινού ματς (21:30, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κυριακίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπέρτο, Γούτα, Παπάζογλου και Γουάλας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Παπαστεριανός και Ομπόντο, ενώ οι Σολτάνι και Λουσέρο θα είναι στα πλάγια. Ο Κλέιτον θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Καπετάνος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα είναι οι Αναστασόπουλο, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Βασιλακάκης, Τριάδης, Ράνος και Ορφανίδης. Εκτός είναι οι Φλίσκας, Λισγάρας και Ζαρόπουλος.

Στο απέναντι στρατόπεδο, την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Χουάντερσον, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι και Σαραμάντας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Πορτουλίδης και Καρασαλίδης, ενώ στα χαφ θα είναι οι Τσιλιανίδης, Ρομάνο και Πασάς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Περόνε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαδάς, Βαλεριάνος, Ζαμπαζής, Σιατραβάνης, Τσιλιγκίρης, Λουκίνας, Ρουγκάλας, Αγγελούδης, Κυριακίδης και Κάσσος.