Βαθμολογία

Δύο σενάρια για τον τελικό

Δεκτό αναμένεται να κάνει η ΕΠΟ το αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή μέρας στη διεξαγωγή του Κυπέλλου, λόγω του Final Four της Ευρωλίγκας. Ποιες οι δύο πιθανές ημερομηνίες. 

Μετά την πρόκριση του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ και ζητά να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη).

Σύμφωνα με τη SportDay, η Ομοσπονδία αναμένεται να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και πλέον υπάρχουν δύο σενάρια για την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Πρώτον, ο αγώνας να πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν (Σάββατο 16 Μαΐου), αλλά την ίδια μέρα υπάρχει ένα σχολικό πρωτάθλημα και ο αγώνας θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο μόνοι αν εκείνοι οι αγώνες γίνουν το πρωί για να πραγματοποιηθεί το βράδυ ο τελικός.

Δεύτερον, να γίνει ο τελικός έξι μέρες μετά (Σάββατο 23 Μαΐου), ένα σενάριο αρκετά εφικτό με βάση τα σημερινά δεδομένα. Πλέον απομένει η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί εντός της ημέρας.