Βαθμολογία

Νίκησαν οι γυναίκες τους Ίωνες

ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!

ΜΕ 4 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τα κορίτσια της Ελασσόνας μέσα στην Αθήνα, επί των ΙΩΝΩΝ με 3-2 σετ! Ο αγώνας είχε βαθμολογική σημασία, μόνο για την ομάδα των ΙΩΝΩΝ, αφού ήθελαν 2 σετ για τη σωτηρία τους, ενώ η ομάδα της Ελασσόνας με 2 κορασίδες στη βασική τους εξάδα, έπαιξαν πολύ δυνατά στο 1ο σετ, όπου και το κέρδισαν εύκολα με 19-25!

Στο 2ο σετ ο κόσμος των γηπεδούχων ξεσήκωσαν το γήπεδο, από τις φωνές και προτροπές προς την ομάδα τους, δημιουργώντας ένα φανταστικό κλίμα στις κερκίδες, με την ομάδα όμως των ΙΩΝΩΝ να κατακτούν το 2ο σετ, με 25-20, και τον κόσμο να χειροκροτεί και να επευφημεί τις αθλήτριες!

Στο 3ο σετ έγινε πραγματική μάχη, με την ομάδα των ΙΩΝΩΝ να αυξάνει τη διαφορά αλλά η Ελασσονίτικη ομάδα, με ένα φοβερό ντεμαράζ κάλυψε την διαφορά ισοφάρισε σε 23-23 παγώνοντας το κλειστό της Ν.ΙΩΝΙΑΣ.

Τελικά ένα μπλοκ άουτ και μία χαμένη επίθεση της Ελασσόνας,έδωσαν την ευκαιρία στους  ΙΩΝΕΣ να κερδίσουν το 3ο σετ με 25-23! Το 4ο σετ αν και οι δύο ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ εντούτοις οι Ελασσονίτισσες κατάφεραν να το κερδίσουν με 21-25. Το τάι -μπεικ ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Θεσσαλίας όπου έκανε επίδειξη δύναμης και το κέρδισε με 05-15!

Σπουδαία νίκη, επί μιας καλής ομάδας, που δίνει ψυχολογία και ώθηση στην ομάδα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όπου οι παίκτριες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη!

Υπέροχες οι μικρές Μπελαή, Παναγιώτου, χωρίς να υστερήσει όμως καμιά παίκτρια. Καλή εμφάνιση και από τις άλλες δύο κορασίδες Παπαδοπούλου Ζωή και Ράνια!

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Πλιάκα,Δίρβα, Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Κατσαρέ, Αθανασιάδου, Τζιούργκανου, Ζιάκου, Κιούση και Κασσελούρη.

Αρχή με νίκη για τις Παγκορασίδες Β΄

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και οι Παγκορασίδες Β΄ στον πρώτο τους αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της ΕΑΛ Δ΄, με 3-0 σετ! Το συγκεκριμένο τμήμα είναι μία νέα ομάδα με πολύ ταλέντο και καλό σωματότυπο για βόλεϊ και είναι θέμα χρόνου με  πολλή δουλειά και υπομονή να διακριθούν μελλοντικά.

Το θετικό όμως εκτός από το νικηφόρο αποτέλεσμα ήταν  η συμμετοχή όλων των αθλητριών και οι καλές αγωνιστικές στιγμές που έβγαλαν στο παρκέ κατά διαστήματα.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΤΖΙΟΥΓΚΑΝΟΥ): Χονδροευθυμίου, Τζιούργκανου, Ρέντα, Κουτσομάρκου, Τζίμπα, Σιάτρα, Καρασούλη, Σίμου, Κουτούμπα, Ψύρρα, Γκουνού, Μπακρατσά, Πάσχου, Γαλάρα, Τεγούση, Τσιάτσικα, Σεβαστού.