Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για Καλοχώρι

Σχετικά εύκολα επικράτησε η Αναγέννηση Καλοχωρίου με 1-0 το Π.Ο.Ε στην έδρα του με το γκολ του Βενέτη. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12’ ο Σαμπάνης θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 30’ τώρα σειρά του Βενέτη να απειλήσει αλλά θα δει το σουτ του να πετυχαίνει το δοκάρι και να μένει το 0-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Στο 65ο λεπτό ο Βενέτης με ψύχραιμο πλασέ μετά απο φάουλ του Καπετάνιου θα κάνει το 1-0.Στο 75’ ο Ντούφας θα σουτάρει αλλά δεν θα βρεί στόχο. Και η τελευταία φάση ανήκει στου γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 80’ το σουτ του Βενέτη περνά μόλις άουτ με το σκορ να παραμένει 1-0.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Καπετάνι, Σαΐτης, Βενέτης, Μάρκου Κ. (80′ Καραΐσκος), Ταχτιντής (75′ Σπυρόπουλος), Σαμπάνης (70′ Παιδής).

Π.Ο.Ε (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Παπαδήμος (46′ Καλτέκης), Καζάκης, Πρετζιόνι, Γκαμπέτας, Ντούφας, Ελευθεριάδης, Καραμάνος, Ματούλας, Αθανασέλος (40′ λ.τ. Λίκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Καραμπούλας, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής