Βαθμολογία

Σταθερά βήματα προόδου από τον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο του νομού μας με μεγάλες διακρίσεις και ανάδειξη ταλέντων που έφτασαν σε υψηλό επίπεδο.

Το σωματείο έχει καταφέρει να βάλει γερές βάσεις τα τελευταία χρόνια και δουλεύει ακατάπαυστα γι' αυτό σύσσωμη η διοίκηση με το νεαρό και φιλόδοξο προπονητή της κ. Φίλιππο Θεοχαρίδη που έχει αναλάβει την ομάδα από το Γ' τοπικό με μία άνοδο μέχρι και σήμερα που μετέχει στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ.

Πρόεδρος της ομάδας ο επί πολλά χρόνια παράγοντας του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου κ. Γιώργος Κοσμίδης. Άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και φυσικά για την αγαπημένη του ομάδα τον Τοξότη. Ο ίδιος μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. έχουν καταφέρει να δουλέψουν σκληρά και να παρέχουν τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ομάδα έχει στη σύνθεσή της νέους φιλόδοξους παίκτες αλλά και ορισμένους μεγαλύτερους με εμπειρία που βοηθούν σημαντικά. Ο Τοξότης έχει καταφέρει να παίζει ωραίο, ελκυστικό ποδόσφαιρο και να είναι ανταγωνιστικός σε όλα του τα ματς.

Θέλει να ολοκληρώσει ιδανικά τη φετινή χρονιά και σίγουρα τη νέα σεζόν να θέσει ακόμη υψηλότερους στόχους, αφού υπάρχουν οι δυνατότητες!

Δυναμική η επανεκκίνηση του Τοξότη με το μέλλον να διαγράφεται αισιόδοξο!