Βαθμολογία

Έκοψαν πίτα τα τμήματα βόλεϊ της Ελασσόνας

Με τη συμμετοχή 100 παιδιών της ακαδημίας βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς και με τη παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟ, και των δημοτικών συμβούλων: ΛΕΚΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και  ΣΤΟΥΠΑ ΑΣΤΕΡΙΟ πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των ακαδημιών βόλεϊ, του δραστήριου τμήματος βόλεϊ του ΓΣΕ. Ελασσόνας. Η βραδιά ήταν υπέροχη, με τους γονείς και τα μικρά παιδιά, να φεύγουν ενθουσιασμένοι από την υπέροχη αυτή γιορτούλα που ετοίμασαν οι ιθύνοντες του τμήματος.

Οι ακαδημίες βόλεϊ χρόνια τώρα, αποτελούν σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, αφού η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική και εξαίσια, με αποτέλεσμα 130 αθλήτριες όλων των ηλικιών να αθλούνται και να διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους με απώτερο σκοπό αφενός, οι μικρές αθλήτριες να μαθαίνουν τα μυστικά αυτού του ωραίου αθλήματος και αφετέρου να δίδεται η ευκαιρία στα ταλέντα της περιοχής, να αγωνίζονται με την γυναικεία ομάδα ,όπου είναι η μοναδική ομάδα της πόλης που αντιπροσωπεύει την Ελασσόνα σε Εθνικές κατηγορίες!

Στην ομιλία του ο πρόεδρος και ο έφορος της ομάδας, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κο Ευαγγέλλου για την συμπαράσταση του στο τμήμα Βόλεϊ και ζήτησαν από τους γονείς να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Συλλόγου, αφού μέσα από τον αθλητισμό δημιουργούνται οι κατάλληλες εκείνες αρετές που διαμορφώνουν και γαλουχούν την προσωπικότητα του μικρού παιδιού! Στο τέλος μοιράστηκαν τα δώρα  στους τυχερούς της βραδιάς! Από ένα λάβαρο του τμήματος βόλεϊ δόθηκε και στους τρεις εκπροσώπους του Δήμου Ελασσόνας!