Βαθμολογία

Χανιά – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Ραντεβού με την ιστορία είχαν Χανιά και Απόλλωνας Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά και έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο για να μείνουν στο ισόπαλο 1-1.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα των Χανίων καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Πίτκα, γκολκίπερ του Απόλλωνα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τις επεμβάσεις του.

Μπορεί ο αγώνας να έδειχνε πως η ομάδα των Χανίων ήταν κοντά στο γκολ, ωστόσο κόντρα στη ροή του ματς, ο Βάντερσον κέρδισε το πέναλτι από τον Σικαλιά. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σουάνης ο οποίος ευστόχησε στο 76’ για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήταν άμεση καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Κρητικός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1 που κρατάει ανοιχτή τη μάχη της πρόκρισης για τη ρεβάνς.

ΧΑΝΙΑ: Σικαλίας, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γανωτής), Γκότοβος, Κοντένω, Εσονό (73’ Σακελλαρίου), Γκούμας, Νγκουέμ, Πάγακλος, Γκονζάλεζ, Ρόχας (80’ Αλέκου), Κρητικός.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πίτκας, Ψιάνος, Κοτσώνης, Κύργιας, Γκόλιας, Ηρακλής (89’ Χατζής), Πινέιρο, Βάντερσον, Λαγός (53’ Σουάνης), Άρσιτς (62’ Φαρία), Τζιώρας.