Βαθμολογία

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο Απόλλωνας

Νίκη με σκορ 0-3, πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας, που κέρδισε με αυτό το σκορ μέσα στο Συκούριο, τον τοπικό Κίσσαβο και συνέχισε να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ, όταν στο 26ο λεπτό ο Μπόντε, με ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, το Συκούριο απάντησε, όμως η κεφαλιά του Καδίρ, αποκρούστηκε από τον Κουσιά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 60ο λεπτό ο Αντωνόπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2. Στο 76’ ο Κίσσαβος απείλησε και πάλι με τον Νίκο Κώτσια αυτήν την φορά, αλλά ο Κουσιάς και πάλι απέκρουσε. Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Μπόντε με ωραίο πλασέ.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Πετγαζλής, Κώτσιας Αντ., Κάτσας, Γκανάτσιος, Αγγέλης(75’ Τσαμπάζ), Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής(60’ Κανταρίνος), Αλεξανδρίδης, Κώτσιας Ν., Καδίρ(60’ Πικούλης).

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Ορλάντο(46’ Νάτσης), Γεωργαντζιάς, Παππάς, Εμμανουήλ, Σούλι, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης(60’ Ευσταθιάδης), Χαρούλης, Κολοβός, Μπόντε(88’ Καραγκιόζης).

Γιώργος Μητσιούλης