Βαθμολογία

«Πέταξε» στο τρίποντο

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας, που κέρδισε με αυτό το σκορ την ομάδα της Νεάπολης, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η ομάδα της Αμυγδαλέας διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Φούντας, έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 15ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα όταν σημείωσε το 2-0. Στο 40ο λεπτό, ο Μάκης Πολύζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 και κάπου εκεί, ο Αετός σφράγισε την νίκη του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αετός έφτασε σε ένα ακόμα γκολ, όταν στο 55’ ο Αποστόλης Πολύζος έκανε το 4-0, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Νεάπολη, ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Νόκα στο 60ο λεπτό.

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Τέρπος, Μεμάι, Ευαγγελούλης, Πολύζος Μ., Παπακωστούλης, Πολύζος Α., Γραμμένος(15’ Μοσχοβίτης, λ.τ.), Ραμπέλι(60’ Μαυρουδής Αντ., λ.τ.), Βελετάνης(30’ Σιούτας Δ. του Β., λ.τ.), Μαυρουδής Ι., Φούντας.

Νεάπολη: Καραγιάννης, Συγκούνας(55’ Κοτσίρας), Κοσμάς, Συμεωνίδης, Καρανικολός(88’ Μαρκολέφας), Μπουχλαριώτης, Δεσπόπουλος, Νόκας, Σπανός, Παπαχρήστος(70’ Γκίκας), Τσανάς.

Γιώργος Μητσιούλης