Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Ραχούλας και της Συκέας. Μοιρασμένο το παιχνίδι για τις δύο μεριές με τελικό σκορ 2-2.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Καζάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0 για την Ραχούλα. Τρία λεπτά πριν την λήξη του 1ο ημιχρόνου γίνεται το 2-0 από τον Κομπόλη με ωραίο σουτ από τα πλάγια. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άλλες δύο φορές με τους Καζάνη και Κόμπολα στο 17’ και 22’ αντίστοιχα χωρίς αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Συκέας μπήκε καλύτερα στο 2ο ημίχρονο έχοντας τρία δοκάρια στο 55’ και στο 66’ από τον Καραλή και στο 92’ από τον Τσάτσο. Στο 69ο λεπτό ο Τέλιος με πέναλτι μειώνει το σκορ σε 2-1 για να έρθει η ισοφάριση στο 82ο λεπτό από τον Τσάτσο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-2.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Συκέας έπαιζε με δέκα παίχτες από το 75ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κουλιούμπα.

Ραχούλα (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Γιαννακούλης (46’ Τάχος), Πιτσούλης, Βισαρούλης Γ., Αρχοντής (37’ Σταμουλάκης), Καζάνι, Κυριάκος, Βισαρούλης Ν., Κουμπόλι, Διαμάντης, θεοχαρούλης (78’ Τσανάκας).

Συκέα (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Ζιώζος (65’ Τσάτσος), Κουλιούμπας, Παλάσκας, Τέλιος, Μυτούλας (78’ Ντόκος), Ραπτοτάσιος, Κουζιώνης, Μπατσίλας, Καραλής, Μόκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής Χ, Καραμπουλάς, Παραφέστας.

Βασίλης Παπαχατζής