Βαθμολογία

Μοιρασιά στην Δολί(Χ)η

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δολιχιακό και Αστέρα Τυρνάβου, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, ωστόσο, αρκέστηκαν στην ισοπαλία και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, όταν ο Γκόγκουρας έκανε το 1-0. Στην συνέχεια Παναγιώτου και Τσάτσος έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο Δολιχιακός διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που θεωρεί πως δεν δόθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Σουγλή, στο 15ο λεπτό.

Από την άλλη, ο Αστέρας, απείλησε και είχε δοκάρι με τον Γιώργο Μπαντή, στο 35ο λεπτό, όμως το πρώτο μέρος τέλειωσε με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και βγήκε μπροστά. Στο 60’ ο Γαλάνης είχε ακόμα ένα δοκάρι για την ομάδα του Τυρνάβου. Τελικά, στο 75’ ο Σπύρος Καραγκούνης ισοφάρισε σε 1-1, που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά και έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά όχι από τους επόπτες.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Κουτσογιάννης(78’ Ζιάκος), Τριανταφύλλι, Σιαμάτρας, Σαπάκος, Παναγιώτου, Κατσιαμήτας, Σουγλής Στ., Καϊμακάμης(65’ Τσάτσος), Σουγλής Κ., Γκόγκουρας(82’ Σκάντζος).

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Καραγκούνης Βαλ.(80’ Καραγκούνης Χαρ., λ.τ.), Καραγκούνης Δ., Πάσιος Β., Καρατζούνης, Καραγκούνης Κ.(46’ Καραγκούνης Σπ.), Τσακίρης Κ., Γαλάνης, Μπαντής Γ.(87’ Καραγκούνης Λ., λ.τ.), Καρακώστας, Πάσιος Παν.

Γιώργος Μητσιούλης