Βαθμολογία

Δίκαιη νίκη για την Λάρισα 2012

Με το εμφατικό 3-0 πέρασε η Λάρισα 2012 από την έδρα του Πλατύκαμπου με τους γηπεδούχους να είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του παιχνιδιού έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό. Με την συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού ο Ξαφάρας με μία μονοκόμματη «οβίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη κάνοντας έτσι το 1-0 για την ομάδα του που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο β’ ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για το 2ο γκολ, το οποίο θα έρθει στο 75ο λεπτό από τον Μάντζα.

Η Λάρισα 2012 είχε την πρωτοβουλία και μετά από πολλά χαμένα τετ-α-τε έκαναν το 3-0 στο 91ο λεπτό με τον Κίτσιο, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί η καλή εμφάνιση του 17χρόνου  τερματοφύλακα του Πλατύκαμπου Παϊτέρη όπου παρά τα 3 γκολ που δέχτηκε έκανε πολλές καλές απεκρούσεις.

Πλατύκαμπος (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καραχάλιος, Σεϊζης, Παβατσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου (60’ Κατσιάνας), Κοτρώτσιος, Ρουμπιές (62’ Καμπουρογιάννης).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Γεωργίου(46’  Γκόλτσος), Ξαφάρας, Φλώρος Π., Βασιλείου, Δόνως, Μάντζας, Δαλαμπύρας (80’ Φλώρος Β.), Κίτσιος, Βάσσος (65’ Φλώρος Ν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής ,Δεληγιάννη, Νίκζας.

Βασίλης Παπαχατζής