Βαθμολογία

Νίκη για τον Π.Ο.Ε. στην «σκιά» ενός τραυματισμού

Ο Π.Ο.Ε. πήρε μια σημαντική νίκη που τον βάζει στην πρώτη τριάδα (1-0)! Το ματς κόντρα στην Δόξα Αργυροπουλίου σημαδεύτηκε όμως από τον τραυματισμού του νεαρού παίκτη της Ελασσόνας Περτζιόνι στο 73’ όταν και σε ένα γλίστρημα τραυματίστηκε στη μέση με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Για περίπου 40 λεπτά το ματς διεκόπη, όταν ήταν στο 72’.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με πέναλτι στο 65’ ο Ελευθεριάδης. Η φάση ξεκίνησε από ένα σουτ του ίδιου παίκτη με τη μπάλα να βρίσκει χέρι και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Π.Ο.Ε. έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει ξανά με τον Φτίκα και μία με τον Ματούλα, ενώ το Αργυροπούλι «φωνάζει» για ένα ακυρωθέν γκολ του Τσιάκου στο 72’.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλας, Σιαφαρίκας, Καζάκης, Περτζιόνι (72’ λ.τ. Καλτέκης), Γκαμπέτας, Ντούφας (55’ Φτίκας), Ελευθεριάδης, Καραμάνος (75’ Αθανασέλος), Ματούλας, Τζήκας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπατσιβάνος Σ., Μπουζούκας, Λιούμης, Μάρκου, Μεσημέρις (60’ Τζανέκας), Βλιώρας, Μπαχτσιβάνος (80’ Νταλέτσιος), Κόκορας, Ζάχος (80’ Ελμάζι), Τσιάγκος, Μπέλτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος Σ., Νατσιούλας Η., Πατέτσος Γ.

Χρήστος Γκατζούλης