Βαθμολογία

Πέταξε στην λάσπη ο Αετός Αμυγδαλέας

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας, μέσα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», απέναντι στην Λάρισα 2012 για την 18η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το γήπεδο, δεν ήταν σε κατάσταση για να παιχτεί ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν πραγματικά στην λάσπη και τους φιλοξενούμενους τελικά να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης.

Οι δύο ομάδες, δεν είχαν ιδιαίτερα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους να παραπονιούνται για ένα πέναλτι που θεωρούν πως δεν δόθηκε στον Ανδριανόπουλο στο 10’, ενώ προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τους Μοσχοβίτη και Γιάννη Μαυρουδή. Απότην άλλη, η γηπεδούχος ομάδα, είχε καλές στιγμές με τους Κίτσιο και Μάντζα, κυρίως στο δεύτερο μέρος, ενώ και ο Βάσσος απείλησε από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι.

Τελικά, η αλλαγή του Ανδριανόπουλου με τον Δημήτρη Σιούτα του Βασιλείου, αποδείχτηκε σωστή για τον Γιώργο Λιάπη, καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν που σκόραρε το νικητήριο γκολ για τον Αετό. Συγκεκριμένα, στο 88’ ο επιθετικός της Αμυγδαλέας, έκανε το 0-1, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Μπρούσα, σε σουτ του Βελετάνης.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Τσιτσόπουλος, Γεωργίου(90’ Γκόλτσιος), Φλώρος Π., Ξαφάρας, Δόνος, Μάντζας(75’ Σκέντζας), Σάββας, Φλώρος Π., Κίτσιος, Δαλαμπύρας(70’ Βάσσος).

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μαυρουδής Αντ.(85’ Μητράκας), Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Μοσχοβίτης(76’ Γραμμένος), Πολύζος Απ., Ανδριανόπουλος(63’ Σιούτας Δ. του Β.), Φούντας, Βελετάνης, Μαυρουδής Ι.

Γιώργος Μητσιούλης