Βαθμολογία

Τεσσάρα η Βερδικούσια!

Μια σημαντική νίκη για τον στόχο της παραμονής σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα η Προοδευτική Βερδικούσιας κερδίζοντας με σκορ 4-1 τον Δολιχιακό.

Στο 6’ ο Οικονόμου με απευθείας εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 27’ ο Κόκορας έφερε το ματς στα ίσα για τον Δολιχιακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στο 1-1 να πάρουν και κεφάλι στο σκορ, αφού ο Τριανταφύλι δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα.

Στο 40’ ο Μιχαλές είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, στο 60’ ο Δήμκος με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στο 77’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι αύξησε το σκορ, αν και αρχικά ο τερματοφύλακας του Δολιχιακού απέκρουσε.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Δήμκος που με πλασέ έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και μετά μέσα κάνοντας το τελικό 4-1.

Προοδ. Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Τατίνας (65’ Θάνος Θωμάς), Στατήρης, Μούμος, Ζερδαλής, Καφές, Δαούλας Ευθύμιος (80’ Θάνος Γιάννης), Συνάπαλος, Οικονόμου Ν. (75΄Καρκατσέλας), Δήμκος, Μηχαλές.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Νικάϊ, Σιαμάτρας, Τριανταφύλι (75’ Τζήκας), Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Κατσιαμέτας, Ζιάκος, Παπακωνσταντίνου Β. (65’ Κοντολάρι), Σκάντζας (75’ Παναγιώτου), Σουγλής Κ., Κόγκορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Μουτζουρούφης Α., Κοντοβασίλης Γ.

Χρήστος Γκατζούλης